Naar Kidszone

Contact

Uitnodiging aan U!

De ontwikkeling van de wandelroute staat niet stil. De verhalen en beelden kunnen mogelijk bij u herinneringen oproepen over gebeurtenissen zoveel jaren terug. Ook als u juist nieuw in het Bezuidenhout bent komen wonen en of werken, kan u met verwondering rondlopen en vragen hebben over de historie van de nog oude panden in de wijk. Wij nodigen u uit met ons uw verhalen en vragen te delen.

Wij willen graag de website bb45.nl blijven aanvullen en waar mogelijk verbeteren. Heeft u suggesties over onderwerpen voor artikelen en of aanvullingen op bestaande teksten en beelden (foto's, films of geluidsopnames)? Vertel het ons door onderstaand uw gegevens in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op en laten weten wat we met uw opmerking hebben gedaan (als u uw emailadres achterlaat). Vindt u het leuk om actief betrokken te zijn bij de verdere ontwikkeling van de wandelroute en de website? Ook hiervoor bent u van harte welkom.

Donatie
De Stichting 3 maart '45 beoogt stil te staan bij de offers die zijn gebracht bij WOII en respect te betuigen aan hen die betrokken waren bij het bombardement op het Bezuidenhout op 3 maart 1945. Het verhaal van deze grote ramp en de gevolgen voor de wijk Bezuidenhout willen we zichtbaar doorgeven aan de jonge en nieuwe generatie. De Stichting is voor haar activiteiten geheel afhankelijk van donaties. Draagt u het werk van de Stichting een warm hart toe, dan is uw financiële bijdrage van harte welkom. Uw donatie kan naar nummer NL51 INGB 0006930916 t.n.v. Stichting 3 maart 45.

STICHTING 3 MAART '45
Secretariaat: Jacob Mosselstraat 23A, 2595 RD Den Haag
E. 3maart45@bezuidenhout.nl | www.bezuidenhout.nl/3maart45


Contactformulier

Bedankt voor uw bericht. We nemen z.s.m. contact met u op!

Naam:
E-mailadres:
Het gaat over:
Uw vraag of opmerking
© 2024 - Stichting 3 maart '45 / BB45
Colofon  |  Disclaimer  |  Realisatie:  Branding & more / Pixel&Code